Over ons

Zaken doen met een echte juwelier, maar dan online. Dat is JBA Jewels, een online platform dat zich volledig richt op de online verkoop van sieraden en horloges, maar dan wel met de kennis en expertise van de authentieke juwelier.

JBA Jewels heeft een ervaring in dit specifiek luxe segment die gedurende vele jaren als importeur, distributeur en groothandel is opgebouwd.

Bij JBA Jewels winkelt u op het moment dat het u goed uitkomt en heeft u keuze uit een van de snelst groeiende assortimenten van Nederland. In onze winkel vindt u niet alleen eigen collecties met sieraden en horloges, ook alle bekende merken die u bij de traditionele juwelier vindt, zijn te koop op JBA Jewels. Zo vindt u altijd een product dat bij u past. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar.

JBA Jewels is een van de handelsnamen van Amazing Jewels BV, zij biedt gerichte oplossingen voor de juweliersbranche. Handelend vanuit expertise met de servicegerichtheid en ervaring van een professionele juwelier. Daarbij spelen we altijd in op de mogelijkheden die de verdere professionalisering van de juweliersbranche kan brengen. Alle oplossingen die wij ontwikkelen, spelen in op actuele behoefte van de hedendaagse consument. Vanuit die visie biedt Amazing Jewels onder meer een brede range aan online verkoopkanalen, waaronder JBA Jewels en Bol.comNieuwsbrief

U kunt rechtsonderdaan op onze Homepage inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij melden middels deze nieuwsbrief maximaal een keer per maand speciale aanbiedingen, nieuwe producten en/of spectaculaire kortingen. Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden dan kunt u zich inschrijven. Daarmee geeft u ons tot nader order toestemming voor het verzenden van de nieuwsbrief naar het email adres dat u daarvoor hebt aangegeven. Indien u deze voor welke reden dan ook niet meer wenst te ontvangen dan kunt u dat op de nieuwsbrief zelf aangeven. Wij verwijderen vervolgens onmiddellijk uw gegevens van onze lijst