Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen op JBA Jewels:

1. Met iDeal (gratis):
Wanneer u elektronisch bankiert kunt u betalen met iDeal. Deze veilige betaalmethode wordt door vrijwel alle banken ondersteund. Het voordeel is dat de betaling direct bij ons binnen is en uw order dan ook direct verwerkt kan worden.

2. Met Creditcard / Maestro en Paypal via Multisafepay (gratis):
Met uw Mastercard-, Visa- of Maestro-kaart kunt u ook gratis bij ons betalen. Via de beveiligde SSL procedure kunt u uw creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcard-organisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Voor onze klanten in Belgie accepteren wij betaling via Mister Cash, Belfius, KBC en ING Homepay

3. Afterpay (gratis)
AfterPay voert voor http://jbajewels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij http://jbajewels.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

4.Postnl Betaalservice (rembours), beschikbaar voor zendingen naar adressen binnen Nederland. U bestelt en betaalt achteraf aan de bezorger, tot een bedrag van euro 500, - wordt het pakket op het door u opgegeven adres afgeleverd, daarboven dient u het af te halen bij het dichtstbijzijnde Postnl Service Point, aldaar vraagt men u voor ontvangst om uw geldig ID bewijs te tonen. Aan deze rembourszendingen zijn de onderstaande kosten verbonden;

Pakketten tot en met 10 kilo, € 18,35 - per pakket. .De maximale afmeting van het te verzenden pakket zijn 100x50x50 cm. Indien het pakket groter is dan zijn extra kosten van toepassing. Deze zijn op specifieke aanvraag beschikbaar.